Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@16:17:12 GMT

چرا مدارس انگلیس در بحران شیوع کروناویروس تعطیل نشد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۸۶۴۷۴

چرا مدارس انگلیس در بحران شیوع کروناویروس تعطیل نشد؟

تاکنون کشورهای زیادی در سراسر جهان اقدامات سختگیرانه‌ای مانند ممنوعیت برگزاریِ گردهمایی‌های بزرگ، محدودیت‌های شدید در سفرها و رفت‌وآمد مردم و تعطیلی مدارس را به منظور مقابله با شیوع کروناویروس اتخاذ کرده‌اند اما انگلیس اقدامات کنترلی نسبتاً کمی را تاکنون ترتیب داده است.

به گزارش ایسنا، می‌توان این تفاوت را اینگونه توضیح داد که شیوع کروناویروس در انگلیس نسبت به کشورهای دیگر دیرتر رخ داده و از این رو اقدامات مقامات این کشور هنوز به گونه‌ای که باید جدی نشده است اما با این وجود نیز ضعف اقدامات اتخاذ شده در این کشور همچنان مشهود خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبیه سازی‌های رایانه‌ای نشان می‌دهد که انگلیس در مراحل اولیه شیوع خود قرار دارد که انتظار می‌رود طی چهار هفته شیوع در این کشور نیز به شدت افزایش یابد و در هفته‌های دهم و چهاردهم به اوج خود برسد.

سر پاتریک والانس، مشاور علمی ارشد دولت انگلیس و پروفسور کریس ویتی رئیس ارشد پزشکی این کشور این حکم را اعلام کرده‌اند که قرار است در این مرحله محدودیت‌های شدیدی اعمال شود.

با این حال به تاخیر انداختن اعمال محدودیت‌ها ممکن است منجر به غفلتِ افراد در مواقع اوج شیوع بیماری شود. حتی این امکان وجود دارد که افراد در روزهای اوج شیوع به دلیل خستگی از محدودیت‌های اختیاری، دوباره به خیابان‌ها بازگردند. برای مثال هم‌اکنون افراد سالمند که در بیشترین معرض خطر قرار دارند، قرنطینه اختیاری شده و ارتباطشان با جامعه در زمانی که خطر شیوع هنوز بالا نرفته قطع شده است اما ممکن است به زودی و در زمانی که شیوع به اوج خود رسیده این افراد مجبور شوند به قرنطینه خود پایان دهند.

سر پاتریک والانس، مشاور علمی ارشد دولت انگلیس و پروفسور کریس ویتی، رئیس ارشد پزشکی این کشور همچنین اعلام کرده‌اند نیازی به ممنوعیت گردهمایی‌های بزرگ نیست چرا که مدل‌سازی‌های رایانه‌ای آن‌ها نشان می‌دهد اقداماتی مانند شست‌وشوی مکرر دست‌ها و قرنطینه اختیاری در صورت بروز علائم کارسازترند. به گفته آن‌ها در صورتی که این اقدامات به درستی اتخاذ شود، می‌تواند اوج موارد را تا ۲۰ درصد کاهش دهد.

والانس همچنین مدعی شده است که احتمال ابتلا به این ویروس از اعضای خانواده یا در محیط‌های بسته کوچک مانند خانه و محل کار بسیار بیشتر از محیط‌های بزرگ و تجمعات است.

مقامات انگلیس درمورد تعطیلی مدارس نیز همین عقیده را دارند و با وجود تعطیلی مدارس در ایرلند، فرانسه و دانمارک و بسیاری دیگر از کشورهای جهان، انگلیس حداقل تاکنون اقدام به تعطیلی مدارس خود نکرده است.

آنها ادعا می‌کنند که تعطیلی مدارس برای مواردی هم‌چون آنفلوآنزا موثر است اما به نظر می‌رسد کووید-۱۹ خیلی روی کودکان تاثیری نداشته باشد. این در حالیست که ممکن است کودکان ناقل کروناویروس شده و عفونت را به والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ‌های خود منتقل کنند. همچنین برخی مقامات نیز معتقدند تعطیلی مدارس فشار زیادی را روی کارمندانی که تعطیل نشده‌اند مانند کادر درمانی برای مراقبت از کودکانشان وارد می‌کند.

استراتژی انگلیس به تاخیر انداختن اوج شیوع تا تابستان است به طوری که بتواند فشار وارد بر سیستم سلامت همگانی خود را کاهش دهد. هدف این کشور همچنین مدیریت شیوع به شیوه‌ای است که در صورت شیوع سالیانه این ویروس، "ایمنی جمعی" در برابر آن در جمعیت ایجاد شده باشد. در واقع توجیه مقامات بهداشتی این کشور برای ضعیف بودن محدودیت‌ها و اقدامات پیشگیرانه وضعیت "ایمنی جمعی" است به این معنی که هرچه تعداد بیشتری از افراد به ویروس آلوده شوند، مصونیت بیشتری در جامعه ایجاد می‌شود!

بنا بر گزارش بی‌بی‌سی، با این حال پزشکان و متخصصان در این کشور هشدار می‌دهند که تلاش برای مهار سریع و شتابزده این ویروس به احتمال زیاد طی زمستان پس از برداشتن اقدامات شدید باعث بازگشت همه گیری خواهد شد و فشار وارد بر کادر درمان را دوباره افزایش خواهد داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان تعطیلی مدارس انگليس تعطیلی مدارس محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۶۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ۸ شخص و ۵ نهاد انگلیسی حامی رژیم صهیونیستی

در چارچوب اجرای قانون «مقابله با اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه صلح و امنیت» مصوب مورخ ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، طبق مصوبات مراجع ذیربط، در چارچوب قواعد حقوقی مرتبط و سازوکار‌های تحریمی مربوطه و به عنوان عمل متقابل، تعدادی از نهاد‌ها و اشخاص بریتانیایی را به دلیل اقدامات عامدانه آنان در حمایت و تسهیل اقدامات رژیم صهیونیستی از جمله در ارتکاب اعمال تروریستی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی، نقض سازمان یافته (سیستماتیک) حقوق بشر، جنگ افروزی، استفاده از تسلیحات سنگین و سلاح‌های ممنوعه علیه غیر نظامیان، محاصره انسانی، آواره کردن مردم فلسطین، شهرک سازی غیرقانونی و ادامه اشغال سرزمین فلسطین، تحریم می‌کند:

نهادها:

• پایگاه هوایی آکروتیری پادشاهی بریتانیا در قبرس

• ناو دیاموند نیروی دریایی انگلیس در دریای سرخ

• شرکت البیت سیستم بریتانیا

• شرکت مگیت پارکر بریتانیا

• شرکت رافائل بریتانیا

اشخاص:

• گرنت شاپس، وزیر دفاع انگلیس

• جیمز هاکنهال، فرمانده فرماندهی استراتژیک ارتش بریتانیا

• شارون نسمیت، معاون ستاد کل نیرو‌های مسلح

• پائول رایموند گریفیتس، دستیار ستاد کل نیرو‌های مسلح

• آدریان برد، مدیر اطلاعات دفاعی وزارت دفاع بریتانیا

• ریچارد کمپ، فرمانده ناو ریچموند نیروی دریایی بریتانیا در دریای سرخ

• سیمون کلاک، فرمانده پایگاه هوایی آکروتیری بریتانیا در قبرس

• پیتر ایوانس، فرمانده ناو دیاموند نیروی دریایی بریتانیا در دریای سرخ

جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم نمودن اقدام رژیم انگلیس در حمایت و تسهیل اقدامات مخرب اشخاص و نهاد‌های مذکور شامل حمایت و تسهیل ارتکاب اعمال تروریستیِ رژیم صهیونیستی که نقض تعهدات بین المللی رژیم انگلیس در مقابله با تروریسم به شمار می‌رود، اعلام می‌نماید که اقدام رژیم انگلیس، نقض آشکار اصول اساسی حقوق بین الملل مندرج در منشور ملل متحد می‌باشد.

تمامی نهاد‌های جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را که شامل ممنوعیت صدور روادید و عدم امکان ورود به قلمرو جمهوری اسلامی ایران، مسدود شدن حساب‌های بانکی در نظام مالی و بانکی و توقیف اموال و دارایی در قلمرو تحت صلاحیت جمهوری اسلامی ایران خواهند بود، جهت اجرای این تحریم‌ها معمول خواهند داشت.

بدیهی است این اقدام تحریمی، نافی پیگیری کیفری افراد به سبب دست داشتن در اقدامات مجرمانه در محاکم قانونی دارای صلاحیت نخواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران ضمن اعمال این تحریم ها، رژیم انگلیس را در قبال حمایت از تروریسم و نقض حقوق بشر، مسئول و پاسخگو می‌داند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی موزه‌های دفینه در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تحریم ۸ شخص و ۵ نهاد انگلیسی حامی رژیم صهیونیستی
  • ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران ۱۳ فرد و نهاد انگلیسی را تحریم کرد
  • تحریم‌های ایران علیه ۵ نهاد و ۸ عضو رژیم انگلیس
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی از سوی ایران تحریم شدند
  • ایران تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی را تحریم کرد
  • تعدادی از نهادها و اشخاص بریتانیایی تحریم شدند
  • سینماهای سراسر کشور از عصر جمعه تعطیل است